sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ruokapöytä!

Mikä siinä onkin, että se on aina kukkuroillaan tavaraa? Tällä hetkellä ruokapöydällemme on kasattu kevään kirjakatalogeja, maksamattomia laskuja (joista tulee kohta karhut), Elina Loisan Julkeat (kirjanmerki sivulla 63: "Minulla ei ole aavistustakaan, mitä teen seuraavaksi, mutta ainakin minussa on tyyliä."), Kaikki muuttuu paremmaksi -antologia, lehtinen vauvan kehityksestä, mandariininkuoria, pari tyhjää teekuppia... Sanomalehdestä klipsitty artikkeli kalevalaishenkisestä flamencoesityksestä, jota en harmikseni kerennyt katsomaan.

Mutta ehdittiinpäs eilen ottaa valokuvia keittokirjaa varten! Siksi lattialla lojuu pari silkkisaria ja lipaston alle on tyrkätty huhmare. Nyt pitää kyllä kääriä hihat, sillä kirjan kansi ja nimi täytyy päättää viimeistään maaliskuun ekalla viikolla. Ihmeellistä, että syksyllä tulee taas uusi kirja!

7 kommenttia:

 1. Männikölläkin kirjat lojuu pöydällä( juuri kuvattu), mies kirjoittaa ja lukee samalla. Minä luen ja ahmin kirjoja.

  VastaaPoista
 2. :) Linkitin sun blogin Facebookissa! Siellä joku jo ehdotti, että mun & vaimon pitäisi kirjoittaa seuraavaksi siivouskirja...

  VastaaPoista
 3. Ooo! Huomasin just, että 7000 raja on mennyt rikki! (Sivun näyttöjä yhteensä) Jee!

  VastaaPoista
 4. Ruokapöytä on kyllä tosiaan harhaanjohtava nimi, niin paljon pöydällä pidetään ja tehdään kaikkea sellaista, joka ei liity ruokaan mitenkään! Olemme kotona jo pidempään kampanjoineet siistin ruokapöydän puolesta, niin kuormittuneeksi se aikoinaan repsahti. Huonot tavat oli onneksi jotenkin helpompi parantaa uudessa kodissa, aloittaa ikään kuin "puhtaalta pöydältä". ; ) Meillä pöydälle kertyy tyypillisesti posteja/aikakauslehtiä (joskin tuollaista roskaa paljon vähemmän nyt, kun postiluukussamme lukee "Ei mainoksia eikä ilmaisjakeluja") sekä askartelutarvikkeita. Lisäksi oma spesialiteettini ovat kuihtuneet kukkakimput, joita en vaan jotenkin saa biojäteroskikseen asti... Juuri nytkin pöydällä törröttää epäsiistin näköinen maljakollinen ylikasvaneita ja kuivahtaneita tulppaaneja...

  VastaaPoista
 5. Mutta meilläpäs onkin nyt siisti pöytä (elle vaimo ole tällä haavaa sitä sotkemassa ;)
  Kirjoitin siivoamisesta seuraavaan blogitekstiini tuossa yllä.

  VastaaPoista
 6. Haa meillä oli kans ennen sama tilanne. Siis että ruokapöydällä on jos jonkinmoista tavaraa. Minä ratkaisin asian poikkeuksellisella tavalla. Kannoin ruokapöydän leikkihuoneeseen. Nyt se on siellä ja siinä on se sama epämääräinen kokoelma tavaraa. Keittiöön kannoin 1m x 1m olevan pikkupöydän, johon ei mahdu läheskään niin paljon + bonuksena siinä on ns. alahylly, johon voi nostaa kätevästi tavaraa pois silmistä. :) t. Susanna S.

  VastaaPoista
 7. Alahylly olisi kyllä kätevä! :D

  VastaaPoista