lauantai 21. toukokuuta 2011

Mahdollisuuksien tori

Tänään Sellon kirjastotasanteella, Viaporintorilla.

"Mahdollisuuksien torien tavoitteena on lisätä tietoisuutta globaaleista kehityskysymyksistä. [...] Mahdollisuuksien toreilla paikalliset kansalaisjärjestöt esittäytyvät, tuovat esille köyhyyden ja epätasa-arvon syitä sekä tarjoavat mahdollisuuksia ja keinoja yksittäisille ihmisille vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Mahdollisuuksien torit ovat kaikille avoimia ilmaistapahtumia." 
Tämän vuoden teemana on vapaaehtoistoiminta.Ensi syksynä Espoon kirjailijat vierailevat hoivalaitoksissa lukemassa, osana kulttuuritoimen Kulttuuriketju 2011 - projektia. Kuvassa kirjailijat Pirjo Raitanen ja Katri Sarmavuori, runoilija Tuija Kuha ja paikallisten Marttojen puheenjohtaja. Mukana teltalla oli myös runoilija Ritva Laine.

Käyntikortteja vaihdettiin ahkerasti: voi hyvinkin olla, että ensi vuonna menen Marttojen luokse keittokirjavierailulle.


Lavalla monikulttuurista ohjelmaa. Tässä seppä Ilmarinen ja huikea viittomakielinen runoesitys.

Innostuin myös liittymään Espoon kansanmusiikkikiltaan, haluaisin jonain päivänä oppia soittamaan kanteletta! Vaimosta tuli killan ensimmäinen virallinen lusikansoittajajäsen. Olen hänestä hyvin ylpeä! Kansanmusiikkiteltalla kuulin myös ihanasta lauluyhtye Inehmosta.

Lopuksi kerroimme Yanks Foonin kanssa gambialaissadun pienelle (mutta hyvin tarkkaavaiselle ja innokkaalle) lapsiyleisölle. Satutuokiosta minulla ei ole kuvaa, koska kuvaajakin taisi jäädä tarinan pauloihin. Tai ainakin unohti ottaa kameran esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti