Missä minusta on kirjoitettu?

Kirjablogien lisäksi Mangopuun alla -romaanista on tehty arvio 17 julkaisuun, muun muassa KirjaIN -lehteen 3/2010, Parnassoon 7/2010, Vihreään Lankaan ja useisiin maakuntalehtiin. Tässä muutama netistä löytyvä esimerkki:Haastatteluja on ollut kymmenkunta, muun muassa Avussa, Etelä-Suomen Sanomissa, MeNaisissa, Tehy-lehdessä ja Ylioppilaslehdessä.

Lisäksi muutama radiohaastattelu ja TV:n Voimala-ohjelma 3. helmikuuta 2010.

Kierrän mielelläni puhumassa kirjastani ja kirjoittamisesta. Minuun saa ottaa yhteyttä ja pyytää vierailulle! Helmikuun 2010 jälkeen olen osallistunut kolmeenkymmeneen tapahtumaan, mukaan lukien lukupiiritapaamiset.

seija.vilen(at)hotmail.com 

*****

"Tekstissä vyöryy niin mahtava elämänvimma, etten jää kaipaamaan perinteisiä selityksiä saati jälkiviisautta."
Ulla Vaire (Gloria)

"Vilén liikkuu rinnakkaisesti monella aikatasolla ja käyttää limittäin monia eri tyylejä. Kerronta etenee sadun logiikalla. Runsaasti fabuloiden piirtyy sekä pitkiä ajallisia ja ajatuksellisia kaaria että nopeita siitymiä [...] Vilén leikittelee myyteillä. Lohikäärme kulkee mukana kiehtovan monitulkintaisena [...] Sukupuolisuutta monista suunnista lähestyvässä romaanissa on kiintoisaa, että lohikäärme on naispäähenkilön ominaisuus tai hallussa. [...]
Huumori on Vilénin vahvuuksia. Ironia etäännyttää, sen avulla vaikeatkin asiat tuodaan näkyville näennäisen keveinä."
Riittaa Vaismaa (AvaIN)

"Vilénin runollinen teksti hehkuu."
Rauha Kejonen (Karjalainen, Savon Sanomat, Keskisuomalainen)