tiistai 21. helmikuuta 2012

Tervetuloa!

 ”Täällä on ruokaa ja juomaa summassa Sariolassa. Mustassa Pohjassa on maailman kaikki värit: kuivaliha, herukka ja tummaksi keitetty kalja.”'

 
Pohjan akan ilmestymistä kilistetään siiderimaljalla ja kotikaljalla Taverna Pohjan Akassa (Pohjolankatu 2, Helsinki) tiistaina 28. helmikuuta kello 17-20. Tarjolla on lohikeittoa ja karjalanpiirakkaa joutuisimmille, ja baaritiskiltä voi ostaa pakkasvoidetta kielenliukasteeksi. Vieraita viihdyttää Aarne Laasonen sahallaan ja lauluyhtye Inehmo myyttisillä biiseillään. Paljastamme myös pienen salaisuuden ja avaamme Facebookiin Pohjan akka -ryhmän.



Humalankukka huhuaa pellon ohraa ja syvän kaivon vettä: milloin yhtehen yhymme? Se haluaa toinen toisiinsa, koska yksin on elämä ikävää ja kaksin, kolmin jaettuna kauniimpaa.

Tulkaa siis yksin, tulkaa kaksin tai vaikka kolmin! Ilmoittautuakin saa, vaikkapa tämän blogitekstin alle, tuonne kommentteihin.

Kirjailija ei jäänyt odottamaan uutta, rapeankuivaa vaippaa ja pesunesteen tuoksua ilmassa. Hän käveli ulko-ovelle luullen, ettei uskaltaisi palata enää ikinä takaisin. Tämä kirja tekee hänen kynästään sulan, mielestään täysin hullun. Louhi taikoo muinaiset haltiat eloon ja nostaa haudasta pihlajan.















Kuvassa ihanaiset inehmoiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti